Stravičan zločin

Muškarci silovali mentalno zaostalu djevojku, a baka ubila troje novorođenčadi

Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
Muškarci silovali mentalno zaostalu djevojku, a baka ubila troje novorođenčadi
26.01.2016.
u 16:25
Zločin poput onih iz filmova strave i užasa odnosi se na ubojstvo troje djece koje je rodila mentalno zaostala djevojka nakon prisilnih seksualnih odnosa s trojicom muškaraca
Pogledaj originalni članak

Jedna starija žena i trojica muškaraca uhićeni su na području Doboja u središnjoj Bosni pod sumnjom da su ubili i prikrili ubojstvo troje novorođenčadi, izvijestili su lokalni mediji pozivajući se na policijske izvore.

Zločin poput onih iz filmova strave i užasa odnosi se na ubojstvo troje djece koje je rodila mentalno zaostala djevojka nakon prisilnih seksualnih odnosa s trojicom muškaraca.

Uhićena je majka hendikepirane djevojke, a banjolučke Nezavisne novine izvijestile su kako je riječ o Vojkani BogojevićOna je ubila sve troje tek rođene djece i potom ih pokopala, a policijskim istražiteljima je pokazala mjesto na kojemu je to učinila.

Zbog sumnje da su silovali mentalno zaostalu djevojku uhićeni su Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade BogojevićDjevojka koje je rodila troje djece smještena je u ustanovu za mentalno zaostale osobe.

Svi uhićeni predani su okružnom tužiteljstvu u Doboju koje nastavlja istragu.

>>Uhićen ratni zapovjednik policije u Doboju zbog ratnih zločina nad Hrvatima i Bošnjacima

>>Optužnica protiv pripadnika HVO-a Saše Savinovića zbog ubojstava i progona Bošnjaka

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar rashomonn
rashomonn
17:00 26.01.2016.

U ovoj priči ima više mentalno zaostalih , devojka ponajmanje.

RI
rikavac
17:18 26.01.2016.

kakav sud i procesuiranje ovog zlocina. Plinska komora ,naj jeftinijo metak u celo i rijesis problem. Al naj prije u Zenicu sa njima jedno tri dana pa da vide kako se siluje i sta se radi sa takvima ,ovi u Zenici jedva cekaju takve.

ME
meerkat
09:03 27.01.2016.

Nisu muškarci.