ŠOKANTNO

'Mrtvi' Rus probudio se u mrtvačnici pa nastavio piti s prijateljima

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
'Mrtvi' Rus probudio se u mrtvačnici pa nastavio piti s prijateljima
30.12.2015.
u 20:45
Jedan od prijatelja navodno se onesvijestio kad ga je vidio
Pogledaj originalni članak

Jedan Rus završio je "mrtav-pijan" u mrtvačnici, gdje se probudio pa nastavio piti s prijateljima koji su već oplakivali njegovu smrt, prenosi Mashable.

Ruske Hazanskije vijesti jučer su objavile da je muškarac naizgled preminuo nakon opijanja s prijateljima. Oni su nazvali policiju, a policija je pozvala medicinsku ekipu koja je tijelo prebacila u mrtvačnicu. Muškarac je ondje "čudesno" oživio.

Detektiv Aleksej Stojev rekao je da je mrtvačnica bila prepuna pa su neka tijela, uključujući i ono ovog muškarca, bila na podu. 

– U jednom trenutku muškarac se probudio i nije razumio gdje je. Bilo je vrlo mračno i hladno, a mozak mu je bio pomućen alkoholom. U mraku je osjetio nečije hladne udove te se prestrašen zaletio prema vratima. Ali bila su zaključana. Muškarac je počeo svom snagom lupati po vratima – rekao je Stojev.

Prestrašena zaposlenica pozvala je policiju, a policajci joj isprva navodno nisu vjerovali. Međutim, na kraju su stigli i otvorili vrata. Spašeni muškarac nastavio je piti s prijateljima od kojih se jedan navodno onesvijestio kad ga je vidio.

>> Umro je na 20 minuta: Isus mi je stavio ruku na rame i rekao da će sve biti u redu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

EK
EksilkroateTS
22:07 30.12.2015.

Ovo je stvarno članak za prvu stranu! Svaka čast Večernji svakim danom ste sve bolji.

Avatar pivapivic
pivapivic
22:10 30.12.2015.

Da se probudim u mrtvačnici i ja bi nastavio piti samo što ja nebi bio budan umro bi od straha i to stvarno

MA
makito
22:58 30.12.2015.

ako nije to opet neka ruska propaganda "naseg" vl...onda nije bio u zbilji mrtav nego samo rus