Uginuli dupin u Pakoštanima

More na plaži u Pakoštanima izbacilo tijelo uginulog dupina

Foto: Pixsell
More na plaži u Pakoštanima izbacilo tijelo uginulog dupina
09.01.2010.
u 14:14
U zadarskoj policiji kažu kako je riječ o dupinu dugom oko tri metra i teškom oko 350 kilograma i da na njemu nema vidljivih tragova nasilja.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska policija danas je u 12,10 sati od Županijskog centra 112 zaprimila dojavu da je more na plažu Cluba Medeteranee u Pakoštanima izbacilo uginulog dupina.

U policiji kažu kako je riječ o dupinu starom dugom oko tri mera i teškom oko 350 kilograma, no da na njemu nisu uočeni tragovi nasilja.

Uginulu životinju tijekom dana bi trebali preuzeti stručnjaci s Veterinarskog fakulteta.

Hrvoje Gomerčić sa Veterinarskog fakulteta u Zagrebu kaže nam kako je najvjerojatnije riječ o dobrom dupinu koji obitava u ovom dijelu Jadrana ali da će tek nakon obdukcije, koja će biti provedena idućih dana, moći utvrditi točan uzrok smrti dupina.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OK
Okey15
22:15 09.01.2010.

Obožavam ovaj projekt! Zarađuješ, a gotovo ništa ne radiš! U roku od 6 dana sam osigurao mjesečni prihod od 3176 kuna!!! ----> www.gdi-wealth.ws

OB
-obrisani-
00:05 10.01.2010.

Dokle da dozvoljavamo ovo? Danas dupin a sutra tko zna. Ponovo uvesti vize!

IZ
izbrisan
17:15 10.01.2010.

Zasto od toga praviti senzaciju ili tragediju.Dupini umiru takodjer.Ili mozda nikad?