teško kazneno djelo

Monstrum iz Zadra dobio 40 godina! Godinama silovao kćer, tri puta je ostala trudna

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Monstrum iz Zadra dobio 40 godina! Godinama silovao kćer, tri puta je ostala trudna
28.09.2017.
u 14:04
Jedna od kćeri ga je prijavila policiji pa je krajem srpnja prošle godine završio u istražnom zatvoru.
Pogledaj originalni članak

Muškarac iz zadarske županije kojeg terete da je godinama fizički i psihički zlostavljao vlastitu obitelj nepravomoćno je dobio 40 godina zatvora, piše 24 sata.

Terete ga i da je najstariju kći duži niz godina silovao. Dvoje djece je pobacila, a jedno je rodila.

Jedna od kćeri ga je prijavila policiji pa je krajem srpnja prošle godine završio u istražnom zatvoru.  

Županijsko državno odvjetništvo cijelu je istragu proglasilo tajnom. Privedeni muškarac osumnjičen je za ukupno pet kaznenih djela. Za teško kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, za koje je zapriječena kazna od najmanje pet godina zatvora; za teško kazneno djelo protiv spolne slobode i za teško kazneno djelo protiv spolne slobode prema bliskoj osobi na osobito ponižavajući način, za koja su predviđene kazne od jedne do deset godina; za nasilje u obitelji, kazna iznosi do tri godine; te za povredu djetetovih prava, za što je određena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Zadarski 'slučaj Fritzl' godinama se odigravao u jednom velikom stambenom naselju. 

Susjedi su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihovog stana.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

AR
Armagedon
14:08 28.09.2017.

strašno, da je danas to moguće i da je toliko trajalo i da ta mala nikad nije rekla što joj radi, a pogotvo gdje je bila mati, gdje su bili svi, i druga sestra ........ nedopustivo..... a za njega je po meni samo jedna kazna, ovih 40 je premalo

NA
Narcis660
14:51 28.09.2017.

Zar tu oko nas???Prije bi citali "tamo negdje daleko"dogodilo se to i jezis se nije ti svejedno a sad tu pored nas i nitko nista.Monstruma na lomacu kakav zatvor.Ocito zakalaze institucije.Horor nad hororima sta drugo reci.

DU
Deleted user
14:56 28.09.2017.

ovom su morali dati strogu kaznu tako da izbalabsiraju onaj smijeh od kazne za svecenika iz donjeg članka ma kojem ne mozes ni komentirati