'Ne predajemo se'

Milanović o novoj snazi SDP-a: Nismo militantni, ali smo čvrsti. Ne dopuštamo da se s nama briše pod

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Milanović o novoj snazi SDP-a: Nismo militantni, ali smo čvrsti. Ne dopuštamo da se s nama briše pod
10.01.2016.
u 16:52
"HDZ više nema nikakav primat, natjerali smo ih u koaliciju s brojnim strankama, ali niti to nije bilo dovoljno da u Hrvatskoj osvoje više mandata nego naša koalicija", napisao je na Facebooku Milanović.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović napisao je svom Facebook profilu da je SDP moderna stranka hrvatske ljevice i da neće dopustiti da se s njima briše pod. 

"HDZ više nema nikakav primat, natjerali smo ih u koaliciju s brojnim strankama, ali niti to nije bilo dovoljno da u Hrvatskoj osvoje više mandata nego naša koalicija", napisao je Milanović i dodao da je to "nova snaga SDP-a kao moderne hrvatske ljevice, progresivne i borbene". 

"Nismo militantni, ali smo čvrsti i ne predajemo se. Ne dopuštamo da se s nama briše pod", zaključio je Milanović koji je i ovim statusom pokazao da je već ušao u kampanju za svoj reizbor kao predsjednika SDP-a. 

 

>>Pobuna u SDP-u: Dosta nam je Milanovića, kriv je za to što smo u oporbi

>>Josipović će ponuditi ostavku: 'Mislim da je to demokratska obveza svakoga'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 197

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:59 10.01.2016.

hahah... koji jadnik... kako od poraza napraviti pobjedu?!... čini se da je učio od naših susjeda koji to rade već stoljećima.... zoki, ti si bio dno dna, takvim ćemo te pamtiti - najgora vlada i najgori predsjednik vlade otkako je samostalne RH... eto, ipak si u nečemu prvi.. :)))

EB
EBERT
17:02 10.01.2016.

dali cu dozivjeti dan kad nemoram gledati ovog agresora.

DU
Deleted user
17:06 10.01.2016.

Oba su pala!!!! Jovo i Milanče