europarlament

Markić: Nedopustivo je prozivati građane jer su izašli na referendum

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Markić: Nedopustivo je prozivati građane jer su izašli na referendum
10.02.2015.
u 00:12
U ime obitelji traži od Odbora za vanjsku politiku da odbace iz izvješća sporne stavke
Pogledaj originalni članak

Udruga U ime obitelji pozvala je naše europarlamentarce da odbace stavke Nacrta izvješća o ljudskim pravima i demokraciji u svijetu u kojima se izražava žaljenje zbog ishoda hrvatskog referenduma o braku i pozdravlja legalizacija istospolnih brakova ili zajednica u sve većem broju zemalja.

Udruga smatra nedopustivim da se proziva hrvatske građane jer su koristili biračko pravo na referendumu o braku te pozivaju članove Odbora za vanjsku politiku da odbace stavak u kojem se traži od europskih institucija da postanu sredstva nametanja izjednačavanja braka s homoseksualnom vezom.

>> U ime obitelji o Obiteljskom zakonu: Sad bi trebalo pitati koliko smo mi sve ovo platili

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

DU
Deleted user
00:39 10.02.2015.

Jednostavno, doći na vlast i vratiti istom mjerom.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
02:03 10.02.2015.

" Izrazili žaljenje zbog ishoda hrvatskog referenduma o braku " ? Mislio sam da ishod treba poštivati i da izražava volju većine. Gos. Markić bi svakako volio vidjeti u aktivnoj politici kao branik ludila i pošasti kojima smo izloženi a nadasve teroru tv postaja i novinarskog ludila u službi iste.

PO
postolar
06:59 10.02.2015.

Gosp.Markić samo naprijed,hvala vam šta se borite za nas normalne a protiv nametanja nekih kvazinormalnih novih normi,po kojima je nota bene sve normalno,pa i istospolna "ljubav" iz koje je rezultat često boleština,pa pripadnici takve istospolne "ljubavi" ne smiju davati krv,zna se i zašto. Evo čekamo kad će se pedofili javiti da su i oni jadni diskriminirani pa i oni žele biti "normalni",iako nisu i nikad neće biti.