Krešimir Bagarić

Vjeroučitelj na slobodi. Nova istraga jer su učenici prijetili vršnjakinji

Foto: Facebook
Vjeroučitelj na slobodi. Nova istraga jer su učenici prijetili vršnjakinji
06.01.2018.
u 17:01
O vjeroučitelju je u Sisku govorio i biskup Košić koji je proglasio neprihvatljivim njegov govor na nastavi, ali i optužio medije za linč
Pogledaj originalni članak

Zagrebački vjeroučitelj Krešimir Bagarić pušten je u subotu iz Remetinca gdje je završio zbog istrage vezane uz njegov govor na satu vjeronauka na kojem je pred učenicima govorio o strijeljanju Vesne Pusić i Stjepana Mesića, veličao ratnog zločinca Ratka Mladića te pogrdno govorio o Srbima i Muslimanima.

Zbog toga je kazneno prijavvljen za javno poticanje na nasilje i mržnju te je proveo desetak dana u istražnom zatvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Sudac istrage odbio je njegovo daljnje zadržavanje u pritvoru te mu odredio druge mjere opreza prema kojima ne smije kontaktirati s učenicima.

U međuvremenu je otvoren i postupak zbog prijetećih poruka koje su učenici uputili, u zatvorenoj društvenoj mreži, jednoj učenici 8. razreda u kojem je vjeroučitelj imao ispad. Djevojčica je u toj grupi osudila ponašanje vjeroučitelja Bagarića, a pojedini su učenici na to reagirali pogrdama i prijetnjama.     

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

JA
jadrmatic
14:48 06.01.2018.

Upravo provjerih, miroljubivi sekularni antifašist i ateist Neven Kovačić je zbog udaranja bakice od 80 godina pri čemu joj je slomio lijevu ruku i nanio joj teške tjelesne ozljede u pritvoru, jadan, bio 24 sata...isto tako miroljubivi sekularni antifašist i ateist Pavle Močilac koji je napisao da bi na sjednicu (mladeži HDZ-a), "trebalo doći sa šmajserom, bojnim otrovom, bombom, eksplozivom... pobit govna i gotova stvar" nije nikad bio ni priveden.

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
14:28 06.01.2018.

Arlauk i vrištanje protuprirodnobludaške scene u Hrvatskoj nadilazi granice realnog. Rtl, Erste bank i Imbex na aparatima... :)

DU
Deleted user
14:47 06.01.2018.

Podrška vjeroučitelju