PRETRAGA

Kod Bad Blue Boysa nije nađeno ništa ilegalno, knjige su uredne

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
pretres
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
pretres
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
pretres
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
pretres
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
pretres
Autori mk/VLM, mzr/VLM
07.05.2010.
u 15:13
Još petorica navijača danas su dovedena pred Prekršajni sud. Vođa Boysa zvan Petrinjac opovrgnuo da je uhićen i osumnjičen
Pogledaj originalni članak

Policija i financijska inspekcija danas su u pratnji interventnih policajaca posjetile udruge navijača Dinama, u Zvonimirovoj i Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Iz udruga tvrde da nije pronađeno ništa ilegalno, a knjige su uredne. Još petorica navijača s videozapisa danas su dovedena na Prekršajni sud zbog izazivanja nereda na stadionu. Jedan od njih sam se prijavio policiji.

Na snimkama je očito da čupaju stolce, gađaju njima zaštitare i policiju te pljuju na policajce. Tomislav Glušić, vođa BBB-a poznat kao Petrinjac, demantirao je vijest da je uhićen u srijedu.

– Niti sam uhićen, niti osumnjičen. Došao sam na obavijesni razgovor i pušten. Nisam ni bio na sjevernoj tribini za vrijeme nereda jer sam se odmah na početku prebacio na istočnu, gdje sam skupio donacije za koreografiju i uputio se u udrugu – kaže.

>>Tomislav Glušić: Nisam uhićen ni osumnjičen za nerede na stadionu

Što se tiče kaznenih prijava, kaže da je pravomoćno oslobođen svih optužbi jer je videonadzorom dokazano da je od mjesta događaja bio udaljen sto metara. Te je prijave zaradio 1999., na utakmici Dinamo – Hajduk u Maksimiru, kad je policija, kaže, po istom scenariju kao ove subote, upala na sjevernu tribinu zbog baklji, odnosno pjesme “Ima jedan čovjek čudan, ime mu je Franjo Tuđman”. – Na kamerama se jasno vidjelo da na toj utakmici nisam ni bio na sjevernoj nego na istočnoj tribini – kaže Glušić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

OB
-obrisani-
16:03 07.05.2010.

Policijo,postupite po naređenju !!! Duzni ste stititi ustavni poredak ....uspostavljati red ....svi koji krse zakon....nemilosrdno se obracunajte s istim. Kriminalce ni rođene majke nezale, a sto bih i mi ostali građani zalili ? Prebiti sve one koji krse javi red i mir. I to s APETITOM !!!

GA
Galebar
15:35 07.05.2010.

Kako riješiti problem huligana? Evidentno je da momci ništa ne ševe. Uzrok leži u njihovom izgledu a kod zgodnijih navijača u njihovoj smotanosti ili Edipovom kompleksu. Predlažem da država najtežim slučajevima plati prostitutke. Kad momci isprazne jaja i kad im miris mufa (po mogućnosti par dana neopranog) ostane u nozdrvama više im neće padati na pamet okolo rušiti. Ubuduće će željeti rušiti samo ženske....

OB
-obrisani-
17:49 07.05.2010.

PRESTRAŠNO I SRAMOTNO ŠTO RADE OVI GADOVI.I TO JOŠ OVAKO ZAMASKIRANI JOŠ IM SAMO FALE DUGE CIJEVI....MNOGO POTREBNIJE BI BILO DA TAKO DOĐU U SJEDIŠTE HDZ-a I VLADE PA NEKA TAMO BATINJAJU KOLIKO IH JE VOLJA TAMO SE NALAZE KRIMINALCI.....KARA MARKO I JACA DAJTE OSTAVKE I ODSELITE SE ŠTO DALJE OD HRVATSKE......