LOKALNI IZBORI

Josip Dabro i službeno najavio kandidturu za župana Vukovarsko - srijemske županije

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Josip Dabro i službeno najavio kandidturu za župana Vukovarsko - srijemske županije
12.02.2021.
u 08:43
„Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu", poručio je Dabro
Pogledaj originalni članak

Zamjenik župana Vukovarsko – srijemske županije Josip Dabro danas je i službeno najavio svoju kandidaturu za župana Vukovarsko – srijemske županije na predstojećim lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju ove godine. Dabro je to napravio na svome Facebook profilu i samo nekoliko dana nakon što je izašao iz HDZ-a.

Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene - trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz "centrale". S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim“, stoji u objavi Dabre.

Kada je riječ o Vukovarsko – srijemskoj županiji do sada je službeno svoju kandidaturu najavio samo bivši ministar Tomislav Panenić. Ovih dana očekuje se kako će biti objavljeno i ime kandidata HDZ-a. Još se ne zna hoće li SDP imati svoga kandidata za župana najistočnije hrvatske županije. 

 

>> VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HP
Hrvoje_Puce
12:26 12.02.2021.

Neka je netko napokon pokazao Plenkovicu gdje mu je mjesto. Podrska Dabri!

S9
S_971
18:05 13.02.2021.

Čestitke na kandidaturi... Vrijeme je za novi smjer u hrvatskoj politici

KA
kajbum
10:14 12.02.2021.

Je bre da bre