Prometna nesreća

Jedan poginuo, a dvojica ozlijeđena u sudaru automobila

Foto: Mladen Mandić
Jedan poginuo, a dvojica ozlijeđena u sudaru automobila
04.07.2010.
u 22:09
Ozlijeđeni su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u zabočku Opću bolnicu.
Pogledaj originalni članak

DESINIĆ - Miro Ovčariček (26) iz Sopota pokraj Pregrade je poginuo, a njegov prijatelj Zoran Pokupec također iz Sopota i Vladimir Kunštić (25) iz Bratkovca pokraj Zagorskih Sela su ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 18.50 sati dogodila u Šimuncima pokraj Desinića.

Ovčariček je upravljao crvenim Golfom dvojkom na županijskoj cesti iz Velike Horvatske prema Desiniću i sudario se s Kunštićem koji je iz suprotnog smjera vozio crni Seat Leon. Od siline udarca Seat se prevrnuo na krov. Ozlijeđeni mladići kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u zabočku Opću bolnicu. Očevid je još uvijek u tijeku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.