'Podrška smo mu'

Jasminka Beroš: Mi smo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće

Foto: Privatna arhiva
Vili Beroš
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Vili Beroš
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vili Beroš
21.04.2020.
u 20:36
Slažem se da su ovoj situaciji pridonijeli građani i ponosni smo na sve ljude koji na ovaj način štite i sebe i druge, kaže Jasminka Beroš
Pogledaj originalni članak

Jasminka Beroš otkrila je kako se snalazi na poslu dok traje kriza kroz koju državu vodi njezin suprug.

Ona je odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću.

– Pratimo i podržavamo rad stožera, svi smo u tome Kako se nosimo s tim? Pa dobro, mi jesmo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće, ali podrška smo mu i slušamo naputke Stožera. Slažem se da su ovoj situaciji pridonijeli građani i ponosni smo na sve ljude koji na ovaj način štite i sebe i druge – rekla je za RTL Danas Jasminka Beroš i dodala:

– Ja sam i dalje samo odgajatelj u dječjem vrtiću Malešnica. Poštujem svoje kolegice i volim ovaj posao kao što ga vole i one i mislim da radimo sjajan posao i ponosna sam na njih.

VIDEO Kako će izgledati život nakon koronavirusa? "Nema više rukovanja, ni sastanaka.."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
21:57 21.04.2020.

Kaže admin ne možete napisati toliko komentara koliko ja mogu obrisati.Sad briše i normalne komentare.

PU
pujankest
21:10 21.04.2020.

Ajme pa zar Jasminka ne radi u ministarstvu? neka skromna obitelj, obitelj Sanader i Vidosevic bi vec imali jedan trosobni stan samo za slike od Picassa ili Rembrandta.

SI
siglinde
21:23 21.04.2020.

I šta sad? Kao da ste vi jedina vezana obitelj. Eto sad vam korona donjela populanost.