OBJAVILI FOTOGRAFIJE

Islamska država: Pogubili smo dvojicu talaca, Kineza i Norvežanina

Foto: Reuters/PIXSELL
Islamska država: Pogubili smo dvojicu talaca, Kineza i Norvežanina
18.11.2015.
u 17:50
Norveško ministarstvo vanjskih poslova nije željelo komentirati informaciju
Pogledaj originalni članak

IS je u svom glasilu "Dabiq" danas objavio da su njegovi pripadnici pogubili dvojicu talaca, Kineza i Norvežanina, koje je u zatočeništvu držala ta džihadistička organizacija.

List je u broju 12 objavio fotografije tijela dvojice talaca, na kojima se vide njihova okrvavljena lica, uz koje na crvenom natpisu piše: "Pogubljeni, nakon što su ih napustile njihove države i organizacije".

Norveško ministarstvo vanjskih poslova nije željelo komentirati informaciju.

U rujnu je norveška premijerka Erna Solberg rekla da je u Siriji u zatočeništvu od siječnja jedan norveški državljanin te da se vjeruje da je pao u ruke IS-a. Kazala je i da Norveška ne kani plaćati otkupninu za njegovo puštanje za slobodu. Solberg nije navela ime zatočenog Norvežanina. 

I kinesko ministarstvo vanjskih poslova u rujnu je objavilo da vjeruje kako je u ruke IS-a pao jedan od njihovih državljana koji se smatra nestalim. 

>> Jesu li ovo dijelovi 'bombe' koja je srušila ruski zrakoplov?

>> Dvoje mrtvih, sedmero uhićenih, žena koja se raznijela rođakinja Abdelhamida Abaaouda

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FO
ForeignLegion1987
19:13 18.11.2015.

sada dolazite vi na red,,,za pogubljenje,,,nigdje se nemozete sakriti....najvece zlo,,,ste napravili,,,upravo muslimanima po cijeloj europi...jer oni ce platiti racun....za svako zlodjelo koje ste vi,,,bolesni islamsiti ...napravili,,,danas,,,,poslje svega,,,na svakog muslimana,,,ma gdje god zivio,,,drugacije se gleda,,niti im tko vise vijeruje,,,nigdje nece biti sigurni,,,ni na ulici ni u svojim kucama stanovima ma gdje god zivjeli,,,a sve to i takav zivot,,,ste im ,,,vi,,,bolesni islamisti,,napravili,,,nadam se da ce to shvatiti muslimnani koji zive po europi i da ce vam i oni stati na put,,,jer vas se nitko ne boji,,,uzalud sirite strah u bijajuci nevine ljude,,,kad se europa i svijet digne na noge nece ostati ni,,,,i,,,,od islama,,,jer kako danas stvari igledaju islam je zlo ovog svijeta,,,a ostali muslimani ,,,sirom svijeta,,,,dokazite da to nije istina,,jer ovi bolesnici ubijaju u ime islama.....

Avatar matalan
matalan
21:02 18.11.2015.

sve spaliti napalmom i sravniti s pijeskom iz kojeg su zlotvori izašli..

Avatar GERO2
GERO2
23:22 18.11.2015.

Vidi ovog u sredini kakav majmun fuj pogan primitivna!