samo da ga ne ogrebe

Imun na bol: Tijelom pokušao zaštiti omiljeni Porsche od tuče

Foto: Arhivska fotografija
dan brown
28.02.2013.
u 21:46
Obučen u ljetne hlače i majicu kratkih rukava, muškarac je nastojao pružiti otpor vremenskoj nepogodi pa je legao na krov skupocjenog automobila i brzim istodobnim pokretima ruku i nogu glumio brisače
Pogledaj originalni članak

Poznato je da muškarci često pretjeruju u ljubavi prema svojim limenim ljubimcima, a tu je tezu nedavno potkrijepio i jedan Argentinac pokušavajući svojim tijelom zaštiti Porsche od razorne tuče.

Obučen u ljetne hlače i majicu kratkih rukava, muškarac je nastojao pružiti otpor vremenskoj nepogodi pa je legao na krov skupocjenog automobila i brzim istodobnim pokretima ruku i nogu glumio brisače. No tuča nije jenjavala pa mu je ubrzo u pomoć priskočila jedna osoba koja je donijela deku i njome prekrila prednji dio vozila. Očito više imun na bol, negoli na izgrebanu boju i udubljeni lim, muškarac se nije micao s krova. Strpljivo je ostao sve dok opasnost nije prošla.

>>Djevojčici (8) dali da vozi auto. Jurila 100 km/h po zaleđenoj cesti

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
bubaclex
22:25 28.02.2013.

to nije nikakav skupocjeni Porsche, nego Citroen C-Triomphe koji se prodavao u Kini. bravo novinari.