Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvi roditelji!

Djevojčici (8) dali da vozi auto. Jurila 100 km/h po zaleđenoj cesti

Didier Zokora, Luka Modrić
Foto: Reuters
1/2
27.02.2013.
u 18:29

Neodgovorni roditelji nisu samo osmogodišnjakinji dopustili da vozi nego su cijeli događaj i snimili

– Tata, mogu li sad ja malo voziti auto, upitala je osmogodišnja djevojčica iz Rusije svog oca. – Možeš, odgovorio je otac, samo ne zaboravi vezati pojas kad sjediš naprijed.

I djevojčica sjede za volan i pojuri Audijem 100 kilometara na sat po cesti prekrivenoj snijegom i ledom.

Ovo nije prizor iz nekog filma već istinita priča koja dolazi iz Rusije, a neodgovorni roditelji nisu samo osmogodišnjakinji dopustili da vozi nego su cijeli događaj snimili i objavili na Youtubeu.

Valjda da se pohvale svojim "uspjehom" jer njihova kći zna voziti...

>>Tinejdžer sa 160 km/h po autocesti: Pomozite, otkazale su mi kočnice!

 

Komentara 9

IP
info_punkt
18:58 27.02.2013.

dobro vozi... kladim se da ima već 5 godina staža...

BA
Bananaman
19:04 27.02.2013.

Mala vozi super, vidi se da su je Odgovorni roditelji naucili prije nego su joj dali auto u ruke, mene je vise strah penzionera i krava sto se sminkaju dok voze i na mobitel razgovaraju i pijanih politicara.

SE
student energetike
19:02 27.02.2013.

Bolje da su dali osmogodišnjakinji nego petnaestogodišnjaku. Mala je bar pod nadzorom roditelja, bez pubertetskih hormona za razliku od, recimo, prepotentnih klinaca koji su sami vozili Audija po Zelengaju i, naravno, zakucali se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije