PONOVNO NA HRT-U

I službeno potvrđeno: Milanović i Grabar-Kitarović u čevrtak na novom sučeljavanju

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
RTL-ovo sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Sučeljavanje kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Sučeljavanje kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Sučeljavanje kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
31.12.2019.
u 15:54
Novo sučeljavanje možete pratiti uživo na Prvom programu HTV-a u četvrtak u 20:05
Pogledaj originalni članak

Sučeljavanje dvoje predsjedničkih kandidata u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih  izbora, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, bit će u četvrtak, 2. siječnja, u 20,05 sati, uživo na Prvom programu HTV-a, najavljeno je u utorak s HRT-a. 

Voditelji sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandodata bit će Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun, priopćila je Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Drugi krug predsjedničkih održat će se u nedjelju, 5. siječnja.

VIDEO Sučeljavanje: Izjave na RTL-u

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 71

DE
derin
16:37 31.12.2019.

Kolindi se dogodi povremeno gaf, ali količina umišljenosti i bahatosti i kolutanja očima kod Milanovića je nevjerojatna. I ima li i jedna država i državnik da ga nije izvrijeđao sinoć, pa taj hoće samo funkciju i u roku od tri mjeseca bi se posvađao sa svima van, a onda doma i sve bi nas ideološki podijelio. Čovjek ništa ne nudi doslovce čak ni lijepe želje. Iskreno me je strah da on postane vrhovni zapovjednik vojske kao svadljiva i konfliktna osoba.

OO
oo8787
17:01 31.12.2019.

Preporučujem Kolindi da ponese suzavac za svaki slučaj, Milanče je pun bijesa i mržnje, može mu svašta pasti na pamet.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
16:58 31.12.2019.

Predsjednic a pobjeduje prema danasnjoj anketi 1,45% samo razlika i to bez diaspore i drugo ni jucerasnja anketa ne ulazi u tu anketu 2x1.Sritno predsjednice.Zalosno koliko navijaju ovi mediji za milanovica,ali nece ici vec su ga bili proglasili pobjednikom .Predsjednicu danas podrzao i izbornik Dalic i Bruna sa svoim suverenistima u Zadru isto.Svi koji su mislili da je ona lagan pljen za suceljavanje grdno se prevarise.Drago mi je da hrvatski narod vidi da nema alternative.Sritno predsjednice