Najavili u Požegi

HSP dr. Ante Starčević uvjeren: Osvojit ćemo tri saborska mjesta

Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
HSP dr. Ante Starčević uvjeren: Osvojit ćemo tri saborska mjesta
25.10.2011.
u 13:05
Radoslav Galić, zamjenik predsjednice stranke, kritizirao je Vladu te najavio zaoštravanje politike prema bankama.
Pogledaj originalni članak

– Prvi zadatak Vlade nije liječiti sadašnju bolest društva, nego promjene upravljačkog i ekonomskog sustava. Dakle, nova vlada svoj gospodarski program mora usmjeriti na oporezivanje visokog stranog kapitala i domaćih bogataša te naplatiti sva dosadašnja porezna dugovanja, a novac uložiti u industriju, u nove tehnologije, poticanje malih i srednjih poduzetnika, kao i seljaka, i na taj način potaknuti domaću proizvodnju, izvoz i upošljavanje – istaknuo je na konferenciji za novinare Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević zamjenik predsjednice prof. dr. sc. Radoslav Galić.

Ako građani na izborima, dodao je, svoj glas daju ovoj stranci, njezini će se članovi u Saboru boriti za prihvaćanje zakona koji će ići na ruku običnom čovjeku, a banke će "svesti u okvire korektnog ponašanja". Radoslav Galić izrazio je uvjerenje da će HSP dr. Ante Starčević u V. izbornoj jedinici osvojiti tri saborska mjesta kao i da će predsjednica stranke Ruža Tomašić također u saborske klupe.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VR
vratićesevalter
09:17 26.10.2011.

kapt56---zato sami pitao---uvijek je gubitnik.

VR
vratićesevalter
16:02 25.10.2011.

Jednom sam pitao na ovom mjestu pa mi nitko nije odgovorio i moram pitati opet:koja je ovo po redu Galićeva stranka?

Avatar netstoper
netstoper
21:14 25.10.2011.

što jedan đapić potrga niti sto pravaša ne može sastaviti...dijele se kao amebe i postaju amebe...