Indijski mediji:

Hrvatski učitelj (33) pronađen mrtav u Indiji, istraga u tijeku

Foto: Reuters
Hrvatski učitelj (33) pronađen mrtav u Indiji, istraga u tijeku
17.07.2016.
u 11:35
Učitelj je pronađen u hotelskoj sobi u 2.10 ujutro, nakon što dugo vremena nije viđen. Sumnja se da je uzrok smrti samoubojstvo
Pogledaj originalni članak

Hrvatski učitelj N.K. (33) pronađen je mrtav u hotelu u južnom New Dehliju u subotu rano ujutro, policija sumnja da je uzrok smrti samoubojstvo. 

"Sumnjamo da si je prerezao zapešće komadom prozorskog stakla. Ozljede izgledaju kao da ih je sam nanio", rekao je Nupur Prasad zamjenik povjerenika policije za Hindu.

Obitelj u Hrvatskoj pokušala je s njim kontaktirati u petak navečer, ali nije odgovarao na pozive. 

"Kći preminulog čule su se s poznanikom u New Dehliju koji je otišao u hotel i raspitao se gdje je učitelj.

Hotelsko osoblje zatim je nazvalo njegovu sobu", priča Prasad. Hitna pomoć stigla je u 2.10 ujutro i prevezla N.K. u obližnju bolnicu. U 2.30. proglašen je mrtvim. 

"U Indiju je stigao s turističkom vizom, a prije toga razgledavao je Kinu i Nepal. Radio je u školi u Hrvatskoj", nadodaje Prasad.

Forenzički tim istražio je mjesto događaja. Tijelo je pohranjeno u lokalnoj mrtvačnici u Indiji kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. 

>> Tajna 'farma beba': Oni ih kupuju, mijenjaju i prodaju za 1000 funti

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SU
subara
23:06 16.07.2016.

Forenzika u Indiji.baš će oni dokazati.

AM
Axis Mundi
15:48 17.07.2016.

gramatika opet šteka? a koliko kći ima godina, da je kontaktirala s poznanikom u Delhiju? osim ako nije postao ocem još u srednjoj školi. mislim, samo analiziram napisano.

TH
than
01:33 17.07.2016.

Pa, ako je imao zenu i dijete i pukao je, nista cudno. Znaci razmisljao je o tome da to napravi sto dalje da ne ostavi sto vecu traumu na dijete i zenu. Mozda si je malo previse popio i jednostavno rukom u staklo udario. Mozda hotel ima i kamere koje ce pokazati jel' sa kime dosao u hotel.