Ivankovo

HDZ-ovac automobilom udario dječaka pa pobjegao?

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
HDZ-ovac automobilom udario dječaka pa pobjegao?
26.05.2017.
u 21:40
Mještani Ivankova prepričavaju kako se Milan Špoljarić navodno vraćao s nekoga od stranačkih druženja kao i da je dan poslije nazvao roditelje dječaka
Pogledaj originalni članak

Prema neslužbenim informacijama iz policije, bivši načelnik Općine Ivankovo i predsjednik Milan Špoljarić svojim automobilom je udario 12-godišnjeg dječaka R.S. iz Ivankova i potom se bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće. Ipak, jedan od prijatelja ozlijeđenoga dječaka zapisao je registraciju automobila te je vozač pronađen.

Nesreća se dogodila u četvrtak i to na pješačkom prijelazu i u trenutku kada je za automobile, pa i Špoljarića, bilo crveno svjetlo. To je prijelaz u središtu sela koji svakodnevno koristi i puno djece kada odlaze ili izlaze iz škole. Radi zadobivenih ozljeda dječak je pomoć zatražio i u Hitnoj pomoći, a onda je o cijelome događaju izviještena i policija koja je odmah krenula u dalju istragu slučaja. Mještani Ivankova prepričavaju kako se Špoljarić navodno vraćao s nekoga od stranačkih druženja  kao i da je dan poslije nazvao roditelje dječaka interesirajući se kako je. Mještani kažu kako su mu roditelji na to spustili slušalicu.

Isto tako kažu i kako se sada utvrđuje je li Špoljarić znao da je automobilom udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće ili udarac nije niti primijetio. 

- Kada je riječ o toj prometnoj nesreći mogu potvrditi samo da se nesreća dogodila kao i da smo utvrdili tko je bio vozač i tko oštećena osoba. U tijeku su dalja istraga kako bi se utvrdila okolnost prometne nesreće o čemu će ovisiti i dalje naše izvješće, odnosno, hoćemo li ga kvalificirati kao bijeg s mjesta nesreće ili drugačije. U svakom slučaju o svemu je izviješteno i Državno odvjetništvo, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

ST
stric7
23:36 26.05.2017.

...nego iz koje partije je ona što je prije par dana u Puli izvršila abortus odgođen tri godine...

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
11:01 28.05.2017.

Pa Hdz-ovac.Sta je tu cudno?Treba li sta komentirati?

ST
STUBICANEC
22:25 26.05.2017.

Užas što si sve ti političari dopuštaju.Trebali bi biti primjer,služiti narodu koji im povjerava svoje glasove.A ovako oni sve suprotno.Bahatost arogancija..Zar stvarno hoće da narod počne linč?