OHRABRUJUĆE!

EMSC poslao poruku Hrvatima: Nadamo se da ste primijetili da je sve manje potresa

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Earthquakes for mobile - aplikacija za praćenje potresa
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Earthquakes for mobile - aplikacija za praćenje potresa
11.01.2021.
u 22:39
Druge regije svijeta, pretpostavljam, nisu toliko sretne zbog toga - naveo je jedan.
Pogledaj originalni članak

Europsko-mediteranski seizmološki centar  (EMSC) poslao je ohrabrujuću poruku hrvatskim građanima na Twitteru. Naime, navode kako je na popisu najnovijih potresa sve manje onih ih Hrvatske, što pokazuje da se tlo pomalo smiruje. 

- Nadamo se da naši korisnici i prijatelji u Hrvatskoj su primijetili da nakon vidimo i druge regije na popisu najnovijih potresa... Stopa naknadnih potresa s vremenom se smanjuje - navode iz EMSC-a. 

 

Nije trebalo dugo čekati na reakcije Hrvata. 

- Druge regije svijeta, pretpostavljam, nisu toliko sretne zbog toga - naveo je jedan. 

- Ranije, primijetio sam potres i pogledao slika i zaključio: 'Čudno, to ne izgleda kao Petrinja'. Ispostavilo se da je to bio Iran - kazao je drugi tviteraš. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
Barbasmora
22:48 11.01.2021.

Cili svit nada se kako je od Boga izabrani povijesni i nepobjedivi Cro narod Dobro! Mi smo nalik Sina na Krizu i svi nas postuju i vole! Ponosimo se sto imamo cast biti Cro!