Strava u Varaždinu

Dvojica otela 17-godišnjakinju, jedan od njih ju je i silovao

Foto: Shutterstock
Dvojica otela 17-godišnjakinju, jedan od njih ju je i silovao
22.08.2017.
u 11:58
Mladići su na cesti u mjestu Donje Vratno u Varaždinskoj županiji prišli 17-godišnjakinji koja je stajala uz rub kolnika i ugurali je na silu na stražnje sjedalo osobnog automobila
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana starih 21 i 24 godine zbog protupravnog oduzimanja slobode i silovanja.

Tereti ih se da su 12. veljače ove godine na cesti u mjestu Donje Vratno u Varaždinskoj županiji prišli 17-godišnjakinji koja je stajala uz rub kolnika i ugurali je na silu na stražnje sjedalo osobnog automobila. Odvezli su je u kuću jednog od njih dvojice, dali joj alkohol i napili je, nakon čega ju je prvookrivljenik dva puta silovao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 74

EL
EldersRealm
12:19 22.08.2017.

Da su migranti, optuzili bi ih za bludne radnje... ovako, ceka ih dugogodisnji zatvor, osim ako nisu iz "ugledne obitelji". U tom slucaju ceka ih tesko skolovanje u Svicarskoj, gdje Hrvati salju svoje smece. Anticenzura je zivi dokaz.

RA
raikonen
12:16 22.08.2017.

Uštrojit smradove pa njih silovat

JI
jimpx131
13:07 22.08.2017.

Prvo, zašto se tek sad piše o nečem kaj se dogodilo prije pola godine??? Drugo, malo je čudno da se baš sad piše (s debelim zakašnjenjem) o silovanju koje su počinili Hrvati, baš nakon kaj su tobožnje "izbjeglice" u tjedan dana dva puta pokušali silovati dvije žene u Zagrebu... Više mi liči na lijevo-liberalno pokrivanje migranata, oni su dobri, jadni napaćeni i samo žele obogatit nas, a mi smo izopačeni imbecili...