Nakon modela POS+

Država iznajmljuje stanove u Sopnici za 20 kuna po kvadratu!

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Država iznajmljuje stanove u Sopnici za 20 kuna po kvadratu!
16.05.2013.
u 12:59
Stanovi se iznajmljuju po 20 kuna po četvornom metru plus režije. Svi građani imaju mogućnost javiti se i ući u projekt iznajmljivanja, kazala je ministrica Mrak Taritaš.
Pogledaj originalni članak

Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš izvijestila je danas da je objavljen pravilnik kojim se propisuju pravila i uvjeti iznajmljivanja stanova u zagrebačkoj Sopnici, u kojoj država u vlasništvu ima oko 80 stanova, javljaju 24sata.

– Stanovi se iznajmljuju po 20 kuna po četvornom metru plus režije. Svi građani imaju mogućnost javiti se i ući u projekt iznajmljivanja. Nakon nekog vremena taj projekt nudi mogućnost da im, odluče li otkupiti taj stan, najam ulazi u ratu za otkup stana – rekla je ministrica i dodala da bi se stanovi po istom modelu na drugim lokacijama mogli iznajmljivati samo ako država postane vlasnik tih stanova.

>>Kako olakšati kupnju stana? Evo novog modela uz pomoć države

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.