Škoro oštro o hdz-U i SDP-u:

'Dok ih ne maknemo s vlasti, nema nam pomoći. Kako to komentiram? Gade mi se!!'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Miroslav Škoro o Danu borbe protiv korupcije
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Miroslav Škoro
20.01.2021.
u 13:56
To je paradoks hrvatske politike gdje s jedne strane kontinuirano se čine kriminalne radnje od strane duopola HDZ-a i SDP-a, poručio je Škoro
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentirao je aferu HDZ-ova župana Ive Žinića, ali i novu SDP-ovu aferu.

"U Hrvatskom saboru za novinare sam komentirao aktualnu aferu HDZ-ova župana Žinića i državnom stanu koji ne želi vratiti.

Mislim da prije svega treba zahvaliti hrvatskim medijima koji otkrivaju ove stvari. To je paradoks hrvatske politike gdje s jedne strane kontinuirano se čine kriminalne radnje od strane duopola HDZ-a i SDP-a. S druge strane imate situaciju da u Hrvatskom saboru sve više to postaje jedna smijurija gdje bahati premijer čini što ga je volja jer ima svoju trgovačku koaliciju i samim tim vi mediji postajete mjesto gdje se događaju bitne stvari, a ovakve medijske i tiskovne konferencije postaju mjesto gdje se saznaju stvari koje se poslije komentiraju.

Video: Pogledajte kako izgleda kuća za koju je župan Ivo Žinić od 1995. godine plaćao najamninu od 100 kuna mjesečno

Na upit novinara komentirao sam i slučaj gdje je SDP-ov član počinio gospodarski kriminal u iznosu 59 milijuna kuna:

To je skandal koji se kontinuirano događa, situacija koja dovodi sve nas do ludila. Dok ih ne maknemo s vlasti, nema nam pomoći. Kako to komentiram? Gade mi se!!", napisao je Škoro na Facebooku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

DU
Deleted user
17:34 20.01.2021.

E upravo on kao moralna vertikala se trebal javiti..... Dezerter i profiter!!!

DU
Deleted user
14:58 20.01.2021.

Bitno je da Škoro ima masku gdje piše 1991 da ga podsjeti gdje je bio te godine i sa kime se ženio te u kojoj crkvi se ženio i za koga mu je žena pisala i agitirala! Nadalje ako ćemo o poštenju, neka komentira Vrkljana čovjeka koji je u 4 mj bio 3h na poslu a prima plaću od 15 000 kn, koji ima hotel naravno stečen u privatizaciji sumnjivim putem i koji je naravno kao svaki pravi domoljub u konstantnom sudskom sporu sa državom! Škoro reci ti isto tako kako si došao do parkinga i nekretnina, to ti je škakljiva tema! Meni se gadi kada se netko fura na domoljublje a bježao je od domovine!

Avatar Cornelius
Cornelius
14:10 20.01.2021.

"Branitelj" Hrvatske koji je početkom rata zbrisal u Ameriku. Preko beograda, se razme. Uz pomoć udbe i rodbine iz zapadne turske. I taj bi krojil budućnost nama, našoj djeci, unucima...? Bolje da si sektu nazove "Otadžbinski pokret"