Zakoračite  sa stilom u Novu godinu!

Dočekajte Novu na Fuliranju, na najboljem tulumu uz Old school DJ'e i Ljetno kino

Dočekajte Novu na Fuliranju, na najboljem tulumu uz Old school DJ'e i Ljetno kino
27.12.2017.
u 14:00
S djecom će se veseliti i naša razigrana klaunska družina žonglera, hodača na štulama i klaunova.
Pogledaj originalni članak

Još nas koji dan dijeli od Nove godine. Na Fuliranju ćemo u nju zakoračiti desnom nogom (za sreću) uz sjajne rock, disco i pop ritmove i poslati svoje želje u Svemir.

Ukrcajte se 31.12. već od podneva u naš glazbeni vremeplov, za čijim su kormilom svima poznati zagrebački DJ'i Didi, Mrkva i Voda. Dovode nam i goste iznenađenja, a provest će nas kroz 70'e, 80'e i 90'e  i projuriti cijelom kuglom zemaljskom.

Za djecu Začarani grad priprema 31.12 bogati dječji program, u 15 h započinje Harry Potter igraonica, a u 18 h Potraga za blagom, odnosno lov na Horkrukse iz Potterovog svijeta koji žele zauzeti Fuliranje.

S djecom će se veseliti i naša razigrana klaunska družina žonglera, hodača na štulama i klaunova. Vremeplov oko 23 h preuzima  kultno Ljetno kino s poznatim hitovima, uz koje ćemo raspjevano i rasplesano ufulirati u Novu 2018. Napravite svoj idealni selfie na Tronu iz filma Game of Thrones, a okusne pupoljke usrećite gastro guštima.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.