obitelj iz makarske

Dobili 11.000 kuna odštete jer im se sin ozlijedio u vrtiću

Foto: ''
Dobili 11.000 kuna odštete jer im se sin ozlijedio u vrtiću
28.03.2012.
u 10:30
Obitelj Bebić iz Makarske nakon osam godina dobila je presudu i odštetu. Jedan od razloga zašto su napustili Makarsku jest i ozljeđivanje njihova sina u vrtiću.
Pogledaj originalni članak

Obitelj Bebić iz Makarske nakon osam godina dobila je presudu i odštetu od 11 tisuća i 420 kuna koju je zbog ozljeđivanja svog sina tražila od vrtića Biokovsko zvonce i Grada Makarske, javlja Slobodna Dalmacija. 

– Prezadovoljni smo i da na ovaj smo način dobili moralnu satisfakciju za sve što nam se događalo i što smo prošli. Napominjem da bi nam nakon svih ovih godina bilo drago dobiti ispriku od vrtića i Grada jer mislim da to zaslužujemo. Ne da nam se nitko nije ispričao nego su nam radili probleme, odugovlačili postupak, lagali... – komentirala je za Slobodnu Ankica Bebić pravomoćnu presudu Županijskog suda u Splitu.

Njezin sin, danas učenik šestog razreda, bio je 13. listopada 2003. godine dio odgojne skupine jaslica Vrapčić. Tog dana odgojiteljica je povela grupu od 24 djeteta do livade. Dječak se s još nekoliko mališana digao i počeo trčati oko jednog drveta, a onda su odjednom djeca povikala: "Teta, krv!". Odgojiteljica nikome nije rekla što se dogodilo, a dječakovu ocu, kad je došao po sina, rekla je da se "malo ozlijedio". Dječaku su poslije u bolnici operativno izvađena dva komadića drveta. 

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.