OPTUŽEN OBITELJSKI NASILNIK

Četiri godine suprugu pijan grubo vrijeđao i tukao

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Četiri godine suprugu pijan grubo vrijeđao i tukao
28.04.2022.
u 07:52
Tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produlji mjera opreza koju mu je ranije izrečena.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (34) optužen je za prijetnju, nanošenje lakše ozljede i nasilje u obitelji, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Rijeka.

Tereti ga se da je od 2018. do 11. veljače 2022., na adresi prebivališta u okolici Crikvenice, kaže tužiteljstvo, teško kršio odredbe Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, i to tako  da je  u alkoholiziranom stanju, ponižavao suprugu, grubo je vrijeđao te je fizički zlostavljao. Optužen je i da je  11. veljače 2022. fizički nasrnuo na suprugu te da ju je tukao rukama pri čemu ju je lakše ozlijedio.

- Ubit ću te! - prijetio joj je pri tome, pa je ona pozvala policiju.

Tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produlji mjera opreza koju mu je ranije izrečena.

VIDEO: Zadarski SDP-ovac prijavio Zekanovića policiji: "Postoji osnovana sumnja da je Zekanović donio kokain na saborsku sjednicu"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.