iznadprosječno toplo

Bablje ljeto nas očekuje i ovaj tjedan:Temperature će ići do 26 stupnjeva

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ilustracija vremena
Foto: DHMZ
Vrijeme
Foto: DHMZ
Vrijeme
Foto: Meteoalarm
15.10.2019.
14.10.2019.
u 07:32
Sutra navečer stiže zahladnjenje zbog frontalnog poremećaja koji će u neke dijelove zemlje donijeti kišu. Takvo će se vrijeme nastavljati kroz srijedu, dok će u četvrtak i petak biti ponovno sunčano i suho.
Pogledaj originalni članak

Prevladavat će pretežno sunčano i iznadprosječno toplo, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ) za ponedjeljak.

U zapadnim predjelima unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu povremeno uz povećanu naoblaku, osobito prijepodne, pri čemu u Gorskom kotaru i na riječkom području mjestimice može pasti i malo kiše. Ujutro lokalno magla. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, u gorju ponegdje s jakim udarima. Najviša temperatura zraka između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva.

Upozorenja za vremenskim neprilikama za danas nema, a od sutra će dijelovi Kvarnera, Istre i sjeverne Dalmacije biti na udaru jakog juga zbog čega je Meteoalarm izdao žuto upozorenje.

Foto: DHMZ
Vrijeme
Foto: DHMZ
Vrijeme
Foto: Meteoalarm
15.10.2019.

Sutra navečer stiže zahladnjenje zbog frontalnog poremećaja koji će u neke dijelove zemlje donijeti kišu. Takvo će se vrijeme nastavljati kroz srijedu, dok će u četvrtak i petak biti ponovno sunčano i suho. Vikend koji je pred nama, za razliku od prethodnog, bit će mjestimice kišovit, prognozirali su meteorolozi HRT-a. Za detaljnije tjedne prognoze, svakodnevno pratite vijesti.

VIDEO Pogledajte posljedice oluje u Španjolskoj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.