HZSN-ove NAGRADE

Zvonimiru Vukeliću nagrada za životno djelo, Romana Eibl novinarka godine

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
HZSN
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
HZSN
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
HZSN
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
HZSN
03.03.2014.
u 17:27
Zvonimir Vukelić (rođen 4. studenoga 1952. u Zagrebu), u sportskim i novinarskim krugovima poznat pod imenom Doktor (jer je diplomirao stomatologiju), u Večernjem listu je od 1974. godine.
Pogledaj originalni članak

Zvonimir Vukelić, dugogodišnji sportski novinar i urednik u Večernjem listu, dobitnik je Nagrade za životno djelo Hrvatskog zbora sportskih novinara. Na svečanosti u Novinarskom domu nagradu je u njegovo ime primio sin Marko jer se kolega Vukelić još oporavlja od nedavne operacije.

Zvonimir Vukelić (rođen 4. studenoga 1952. u Zagrebu), u sportskim i novinarskim krugovima poznat pod imenom Doktor (jer je diplomirao stomatologiju), u Večernjem listu je od 1974. godine. Izvještavao je s natjecanja u gotovo svim sportovima, a specijalizirao se za nogomet, rukomet i hokej na ledu.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Još jednu nagradu za životno djelo dobio je bivši novinar i urednik Glasa Slavonije Dragutin Kerže (1947.).

Nagrada za novinara ili novinarku godine pripala je Romani Eibl, dugogodišnjoj novinarki i urednici u Vjesniku, 24 sata i Jutarnjem listu, zbog njezina beskompromisnog pisanja i čvrstog stava.

Ostali laureati su: Viktorija, sportski podlistak Novog lista (priznanje za lokalno novinarstvo), Hajduk (za press-službu), Jurica Gizdić (za publicistiku, za knjigu Hrvatska i olimpijska odličja), Mario Mihić, Gradski radio Osijek (za radijsko novinarstvo), Branko Stipković, Sportske novosti (za kolumnu Metak u petak).

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
JackRussell
18:29 03.03.2014.

Eibl novinarka godine? Hahahahahahahahahahaha.....da mi je znati koje je ona to remek djelo napisala da je zaslužila ovu titulu....99 posto tekstova je pljuvala Mamića....stvarno, Zbor novinara je teška smijurija.