Izgred na utakmici

Zrinjski rigorozno kažnjen zbog drona sa zastavom Herceg Bosne

Foto: VL BIH
Zastava
Foto: Facebook/Zrinjski
Dron - Zrinjski
Foto: VL BIH
Zrinjski
Foto: Stojan Lasic/PIXSELL
Zrinjski - Mostar
24.10.2017.
u 20:42
Povjerenstvo je odredilo novčanu kaznu od 7.000 maraka što je za bosanskohercegovačke prilike razmjerno visoka kazna jednom nogometnom klubu.
Pogledaj originalni članak

Stegovno povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznilo je u utorak Hrvatski športski klub Zrinjski s razmjerno visokom kaznom od  7 tisuća maraka (oko 28.000 kuna) zbog izgreda na nedjeljnoj utakmici s nogometnim klubom Sarajevo tijekom koje je iznad stadiona letio i dron koji je nosio zastavu bosanskohercegovačkih  Hrvata.

Kako je u utorak priopćeno iz Nogometnog saveza BiH, Stegovno povjerenstvo pod predsjedanjem Nermina Kljajića je na sjednici održanoj u Sarajevu kaznilo mostarski klub zbog "propusta u organizaciji utakmice, uporabe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača, te nadlijetanja drona iznad stadiona".

Povjerenstvo je odredilo novčanu kaznu od 7.000 maraka što je za bosanskohercegovačke prilike razmjerno visoka kazna jednom nogometnom klubu.

Tijekom subotnjeg ogleda između nogometaša Zrinjskog iz Mostara i Sarajeva stadion je više minuta nadlijetao dron na kojega je bila obješena zastava bosanskohercegovačkih Hrvata. 

Dio bošnjačkih medija i javnosti je isticanje zastave bh. Hrvata, koja je tijekom rata bila i zastava Herceg Bosne, ocijenio nacionalizmom, skandalom i provokacijom, dok su hrvatski mediji i javnost isticali kako se radi o isticanju njihovih nacionalnih obilježja ocijenujući pokušaje zabrane nacionalne zastave šovinzimom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

HR
HrvatskiSin
20:52 24.10.2017.

šta joj fali ljepša neg ona od EU poklonjena

PP
pp
20:52 24.10.2017.

I vrijeme je da se ta Erdoganova džamahirija raspadne. Da Muslimansko bratstvo iz Sarajeva kažnjava hrvatski klub u BiH zbog hrvatske zastave. Sramota usred Europe. Erdoganovi islamisti.

Avatar arba_arba
arba_arba
20:59 24.10.2017.

Moze li neko dati ziroracun kluba, uplati bi in 100 Eurona- vridilo je.