Povratak u djetinjstvo

Željko Mavrović u fajterskom spotu "Pravila igre"

Foto: Promo
Željko Mavrović
Foto: Promo
Željko Mavrović
Foto: Promo
Željko Mavrović
Foto: Promo
Željko Mavrović
13.03.2017.
u 13:49
- Snimanje spota s Pravilima igre bio je povratak u dane odrastanje koje je obilježilo puno slobode, razigranosti i veselja.
Pogledaj originalni članak

Nakon gotovo dvije godine kako su svojim hitovima osvojili radijske liste u Hrvatskoj, Pravila igre snimila su emotivnu baladu "Ako". Riječ je o posljednjem singlu, a ujedno i najavi njihovog prvog albuma "Nebo na mojoj strani", koji bi trebao izaći krajem ožujka. Nedavno su snimili i spot u kojem jednu od uloga tumači bivši boksač i trostruki prvak Europe, Željko Mavrović.

- Snimanje spota s Pravilima igre bio je povratak u dane odrastanje koje je obilježilo puno slobode, razigranosti i veselja. Druženje s mladim ljudima koji kroz igru stvaraju nešto ozbiljno i vrijedno motiviralo me da se pridružim dečkima na snimanju. Spot mi je super i nadam se da će se i drugima svidjeti - rekao je Mavrović.

Osmišljavanje ideje za spot, koji je režirao Darko Drinovac, a prema scenariju bubnjara benda Gorana Beloševića, ističu dečki, nije bio lagan posao jer im je želja bila prikazati kako izgleda "bolna ljubav".

- Ovo je naša prva balada i iznimno smo ponosni na nju. Također, hvala  Željku Mavroviću, koji je svojom pojavim dao dodatnu dimenziju. Imati takvog velikana u spotu, posebna je čast - kaže ekipa iz Pravila igre.

Glazbu za singl "Ako" napisao je Miro Buljan, tekst potpisuje Sonja Buljan, a aranžman je djelo para Buljan i samog benda. Pravila igre, koja su se u kratko vrijeme nametnula kao jedan od najuspješnijih mladih bendova na domaćoj sceni, čine Marko Kutlić (vokal), Goran Belošević (bubnjevi), Denis Dex Marijanović (bas) i Marko Belošević (klavijature).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.