TRENER HAJDUKA

Željko Kopić odgovorio na prozivke Joška Jeličića!

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Željko Kopić odgovorio na prozivke Joška Jeličića!
12.05.2018.
u 09:54
– Dva puta sam razgovarao s navijačima. Kod mene nema skrivanja, želio sam im reći kako stoje stvari. I nikada neću okolišati.
Pogledaj originalni članak

Iako je prije nekoliko dana produljio ugovor, Željko Kopić, trener Hajduka, osjeća se živi pod “visokim naponom”. Naime, u petak se ipak osjetio prozvanim od Joška Jeličića, HRT-ova stručnog suradnika koji ga je za dobar dio sezone hvalio za kvalitetan rad, ali i pokudio nakon što je otišao razgovarati s Torcidom.

– Dva puta sam razgovarao s navijačima. Kod mene nema skrivanja, želio sam im reći kako stoje stvari. I nikada neću okolišati. Želim dati svoj maksimum, kad procijenim da neku informaciju moram dati i uliti navijačima vjeru da će stvari ići nabolje, ja to i napravim. Naše navijače ne treba posebno pozivati, oni su tu, djeluju, oni su nama podrška, to za mene nije upitno – rekao je Kopić.

Kako je moguće da u istoj sezoni možete dobiti Rijeku, Osijek i Dinamo vani, ali ne i na Poljudu?

– U nekim utakmicama je bio veliki pritisak, što nosi svoje, imali smo problema s ozljedama napadača, bilo je i odlazaka... Za pravu napadačku igru treba pravi profil igrača te da se igra digne na razinu automatizama u svim linijama.

Kopić je na kraju dodao:

– Stanje u svlačionici kvalitetnije je nakon pobjede u Puli. Imamo još tri utakmice do kraja sezone i jedna takva utakmica vraća dobro ozračje i vjeru.

Hajduk igra u nedjelju u 19 sati protiv Osijeka svoju posljednju utakmicu u aktualnoj sezoni, a 8650 gledatelja treba doći na Poljud kako bi se srušio rekord po broju gledatelja u jednoj 
sezoni. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KR
kruti218
11:05 12.05.2018.

kozičavi se dodvorava ulici-orjuni, to mu je skorašnji KRAJ treniranja muladije

AU
austrougarskigeneral
10:01 12.05.2018.

hajduk je izgubio prvenstvo utakmicom protiv dinama u st

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:44 12.05.2018.

Nekad su prozivali Jeličiča da ne trči a sad zagovara igru u oba pravca