Hit na internetu

Željeli kopirati Balotellija, a onda se dogodilo nešto čemu se nisu nadali

Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
Željeli kopirati Balotellija, a onda se dogodilo nešto čemu se nisu nadali
04.04.2019.
u 17:49
Mohammed El Fakih zabio je prekrasan gol za Youssoufia Berrechid te je otrčao do svoje klupe s pričuvama kako bi napravio 'selfie' sa suigračima. A onda je sve krenulo u krivom smjeru...
Pogledaj originalni članak

Nesvakidašnji događaj koji je obilježio  kolo u marokanskom prvenstvu postao je hit na internetu.

Mohammed El Fakih zabio je prekrasan gol za Youssoufia Berrechid te je otrčao do svoje klupe s pričuvama kako bi napravio 'selfie' sa suigračima. A onda je sve krenulo u krivom smjeru, video pogledjate OVDJE.

Igrač Youssoufia pokušao je kopirati nedavnu Balotellijevu proslavu pogotka. Naime, napadač Marseille je pogodak protiv Saint-Etiennea proslavio sa suigračima tako što je snimio 'selfie' koji je objavio na društvenoj mreži.

Slično je želio učiniti i El Fakih. No dok su igrači pozirali sudac je dao znak da suparnička momčad krene s centra. Nastala je jurnjava po terenu, a igrač Mouloudije Oujde srušen je u kaznenom prostoru.

Sudac je pokazao na bijelu točku iz koje je suparnička momčad izjednačila na 1:1. Igrači i navijači Youssoufije Berrechid nisu vjerovali što im se dogodilo...

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.