KADROVIRA

Zdravko Mamić i dalje je moćan, ovom je čovjeku sredio posao

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić uživa u šetnji Sarajevom
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Zoran i Zdravko Mamić
25.08.2020.
u 09:51
Uprava je krenula u potragu za novim trenerom, a onda je uskočio Mamić i preporučio im Milinovića.
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić pobjegao je iz Hrvatske zbog sudskog postupka, no i dalje kadrovira u Bosni i Hercegovini. Tamošnji mediji pišu da je sredio posao Damiru Milinoviću, nekadašnjem vatrenom koji danas radi kao trener.

Naime, GOŠK iz Gabele ostao je bez trenera nakon lošeg otvaranja nove sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Uprava je krenula u potragu za novim trenerom, a onda je uskočio Mamić i preporučio im Milinovića.

 - Blizu smo dogovora, ništa nije službeno, ali mislim da je to to. Sve će biti jasnije do četvrtka - kazao je prvi čovjek  NK GOŠK Lujo Ilić za SportSport.ba.

Milinović je kao trener vodio Pomorac, Grobničan, Goricu, Novigrad, Cibaliju i Koper. U karijeri je, između ostalog, igrao za Dinamo, Rijeku, Bochum i Austriju Salzburg, a za hrvatsku reprezentaciju upisao četiri nastupa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar GeniKameni
GeniKameni
16:17 25.08.2020.

Ovaj kreten od admina se ocito vratio sa godisnjeg...! Ne moze komentar vise ostati ni pet minuta a da ga idiot ne izbrise! Ovih zadnjih par tjedana sam taman pomislio da vise nema cenzure, kakva zabluda! U VL-u ocito ne shvacaju da ih ovaj moron kosta na desetke tisuca citatelja... a manje citatelja znaci i manje prihode od reklama, treba li i to objasnjavati? A sve zbog jednog debila na steroidima kojem i placu daju...

SH
Shtanga
22:11 25.08.2020.

I onaj jutub isto nabijem na kurac. I tebe admine što mi brišeš komentare isto nabijem na kurac!

IN
Inaz
16:09 25.08.2020.

Vecernja redakcija, potpuno svjesno zaglavljena u glavinom supku