Borba za prvaka

Werdum samo što ne zaplače: Nije pošteno da se Cigano bori s Miočićem!

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Stipe Miočić/Instagram screenshot
Stipe Miočić i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Igor Šoban
Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj
Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Stipe Miočić
27.01.2017.
u 13:24
"Cain Velasquez i ja smo se trebali boriti za mjesto izazivača stoga mi nije jasno zašto rade Miočić- Cigano"
Pogledaj originalni članak

Glasine da će Stipe Miočić najvjerojatnije braniti pojas protiv Juniora dos Santosa 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu nisu dobro sjele bivšem prvaku Fabriciu Werdumu. JDS je uskočio u priču za naslov zato što mu je Stefan Struve otkazao borbu u veljači. No Werdum nas podsjeća da su se on i Cain Velasquez na UFC-u 207 trebali boriti za status izazivača što je propalo zbog Velasquezove ozljede. Zato “Vai Cavalo” smatra da on ima prednost nad dos Santosom u ovoj situaciji, piše Fight Site.

“Ne, ne mislim da je to pošteno jer meni su isto otkazali borbu”, rekao je Werdum za Combate. “Zapravo, Cain Velasquez i ja smo se trebali boriti za mjesto izazivača stoga mi nije jasno zašto rade Miočić- Cigano. Ne znam je li sto posto potvrđeno, ali mislim da to nije pošteno jer, kao što sam rekao, Velasquez i ja smo trebali biti poput polufinala. Nije se dogodilo i zato ja trebam ići naprijed. Velasquez se nije pojavio i ja sam zato idući izazivač.”

Ako neće dobiti revanš s Miočićem, Werdum smatra da bi iduća najpoštenija opcija bila da se on i JDS obračunaju za privremeni pojas.

“Ja sam bio posljednji prvak i ne smatram to poštenim. Ista situacija je bila s prvim i drugim (borcem) na rang listi. Bilo bi pošteno da Miočić pričeka, a da se Cigano i ja borimo za privremeni pojas. Ako se to neće dogoditi, onda bih borbu (s Miočićem) trebao dobiti ja. To je moje mišljenje.”

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:21 07.02.2017.

Kakvi privremeni pojas, pa Miocic je prvak i ne vidim kako bi bez da ga se pobjedi netko sanjao neki privremeni pojas. hahaha