NAPRIJED, NAŠI

VIDEO Zagreb je spreman za gledanje utakmice s Belgijom na Europskom trgu

Foto: Dario Topić
VIDEO Zagreb je spreman za gledanje utakmice s Belgijom na Europskom trgu
01.12.2022.
u 14:12
Neće se samo navijači u Dohi imati priliku okupiti na otvorenom i zajedničkim snagama vatrene bodriti do pobjede.
Pogledaj originalni članak

Vremena je sve manje, a početak utakmice između Hrvatske i Belgije na Svjetskom prvenstvu sve je bliže. Susret 3. kola grupne faze igra se s početkom u 16 sati i navijači se spremaju za susret u kojem će vatrenima njihova podrška biti važna za pobjedu i prolazak skupine. No, okupljanja neće biti samo u toploj Dohi.

Naime, i Zagreb se sprema za gledanje utakmice na Europskom trgu. Naš novinar Dario Topić javio se iz centra grada i pokazao gdje će se moći pratiti odlučujući dvoboj vatrenih.

Iako još nema većih skupina navijača na Trgu, situacija bi se mogla promijeniti do početka susreta. Vrijeme nam baš i ne ide u prilog, ali Hrvatska je dosad nebrojeno mnogo puta okupila navijače bez obzira na uvjete. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.