BRAVO!

VIDEO Stari Fićo još uvijek dobro vozi: Hrvat i s 34 godine izborio novo finale

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
VIDEO Stari Fićo još uvijek dobro vozi: Hrvat i s 34 godine izborio novo finale
20.10.2021.
u 15:36
- Uspio sam odraditi  najbolju vježbu ove godine, računajući i vježbe na treningu. Sretan sam što sam u finalu nakon sedam godina i to opet na tu Azije. Za finale ću možda pojačati vježbu, ali još ću o tome razgovarati s trenerom - zaključio je Filip Ude
Pogledaj originalni članak

Filip Ude izborio je u 35. godini svoje četvrto finale po spravama u povijesti svjetskih prvenstava. Četvrto finale izborio je u japanskom gradu Kitakyushuu gdje je bio osmi u kvalifikacijama vježbe na konju s hvataljkama. U subotu će pokušati osvojiti drugu medalju na SP-u, a za sada jedinu, srebrnu, ima sa svjetskog prvenstva u Nanjingu 2014. godine.

 - Uh, ne znam otkud bi krenuo pričati. Zahvaljujem s obitelji koji su mi uvijek podrška, treneru, gradu, županiji, HOO-u. Hvala i svim mojim sponzorima koji nisu odustali od mene s obzirom na to da imam 35 godina. Gledajući tko je sve nastupio i kakvi su rezultati mogu reći da je ovo natjecanje jače od natjecanja an olimpijskim igrama u Tokiju - rekao je Filip Ude, dodavši:

 - Uspio sam odraditi  najbolju vježbu ove godine, računajući i vježbe na treningu. Sretan sam što sam u finalu nakon sedam godina i to opet na tu Azije. Za finale ću možda pojačati vježbu, ali još ću o tome razgovarati s trenerom - zaključio je Filip Ude.

Od ostalih naših Žugec je osvojio 21., a Vlahek 23. mjesto na konju s hvataljkama. Na tlu, Aurel Benović osvojio je 81., a Marko Jovičić 99. mjesto. 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.