Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE SP

Filip Ude stigao u Japan, brojni prigovori na smještaj: Hotel loš, problemi s probavom...

Filip Ude
Davor Javorovic/PIXSELL
16.10.2021.
u 13:00

Brojni vježbači i vježbačice koji su stigli u Japan žale se na uvjete u hotelu. Vježbači iz Njemačke, Mađarske i Slovenije već imaju problema s probavom.

Od 18. do 24. listopada u japanskom gradu Kitakyushuu održat će se 50. svjetsko prvenstvo u sportskoj gimnastici te 38. svjetsko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici. Japan je u povijesti već bio domaćin tih natjecanja. Osaka 1999. i Mie 2009. ugostili su najbolje svjetske ritmičarke, Sabae 1995. i Tokio 2011. pak sportske gimnastičar(k)e, no za gotovo milijunski grad smješten na otoku Kyushuu ovo će biti premijera.

– Nakon dolaska u Japan čekali smo na aerodromu pet-šest sati na testiranja. Ispunili smo hrpu papirologije i instalirali aplikacije na mobitel kako bi nas mogli pratiti. Dolaskom u hotel počela je karantena. Do dvorane idemo taksijem. Konj s hvataljkama, na kojem ću nastupiti, malo je “mekši” nego onaj na kojem treniram – rekao je Filip Ude.

Brojni vježbači i vježbačice koji su stigli u Japan žale se na uvjete u hotelu. Vježbači iz Njemačke, Mađarske i Slovenije već imaju problema s probavom. Neki od sudaca čak su rekli da neće suditi u takvim uvjetima. Prigovori organizatorima stižu sa svih strana...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:03 16.10.2021.

Aha.

KA
kaktuscrveni
15:26 16.10.2021.

Vrijeme je već da takvi isluženi sportaši počnu živjeti od svog rada.

AL
AlojzVjekoslav
14:26 16.10.2021.

Ništa cudno za Japan čije stanivništvo živi u baračicama i jede sve šta nađe na livadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije