TUŽAN POVOD

VIDEO Rađa i Divac u Beogradu "utapali" tugu u hrvatskim i srpskim pjesmama

Foto: instagram
VIDEO Rađa i Divac u Beogradu "utapali" tugu u hrvatskim i srpskim pjesmama
22.09.2021.
u 08:26
Sportaši koji su u svoje vrijeme žarili i palili okupili su se na sprovodu Dušana Dude Ivkovića i potom otišli na zajedničko druženje.
Pogledaj originalni članak

Legende hrvatske i srpske košarke, Dino Rađa i Vlade Divac, imali su tužan razlog za susret u Beogradu, a okončali su ga uz tamburaše na Skadarliji.

Naime, povod okupljanja bio je sprovod košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića, a da je tako nešto posrijedi vidi se i po ne baš najradosnijim licima Rađe i Divca. Upravo njih dvojica, između ostalih, nosili su njegov lijes...

Ali, uz pjesmu, prijatelje, hranu i piće je lakše prevladati tugu, što su i učinili. Prisjećali su se lijepih trenutaka s Dudom, trenutaka koji su obilježili njihove živote.

Jer, kao klinci bili su dio jugoslavenske reprezentacije, rasli su zajedno i Ivković im je bio kao otac na parketu. Baš to nekako ih je spojilo kroz cijeli život i stvorilo prijateljstvo koje se pokazalo neraskidivim. A pjesme, koje su bile "sa svih strana", pa tako i Hrvatske, ipak su izmamile pokoji osmijeh na lice.

>>> Pogledajte kako je to izgledalo u Beogradu

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

KA
Kakodane
08:52 22.09.2021.

Za neke rat nije ni bio.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:28 22.09.2021.

Trumbića je uvik bilo kod nas...

DE
Demigodessnixie
09:23 22.09.2021.

U Hrvatskoj nikad nije falilo naivaca i budaletina