PLAVI RUTINIRANO

Dinamo u 25 minuta riješio sve protiv Belupa i pretekao Hajduk na ljestvici

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dinamo u 25 minuta riješio sve protiv Belupa i pretekao Hajduk na ljestvici
Autori Edi Džindo, Hina
12.12.2021.
u 18:56
Upravo je Kopić bio trener Slaven Belupa kada su Koprivničani pobijedili i zaustavili plave u borbi za naslov prvaka, osvojila ga je Rijeka. Tada su za Koprivničane zabili Heber i Bogojević, strijelac za Dinamo u 1:2 porazu plavih te 2017. bio je Nikola Moro
Pogledaj originalni članak

U posljednjem susretu 19. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo 3-0.

Slaven Belupo je u 1. kolu nove sezone senzacionalno pobijedio Dinamo sa 2-0 i došao do prve pobjede na Maksimiru nakon gotovo 17 godina. No, ovoga puta gosti su bili bez izgleda.

"Modri" su sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješili u prvih 25 minuta postigavši tri gola.

Za 1-0 zabio je Komnen Andrić u 13. minuti. Ristovski je ubacio, a Andrić glavom zabio za vodstvo Dinama. Šest minuta kasnije među strijelce se upisao i Mislav Oršić na asistenciju kapetana Arijana Ademija. Sve je bilo gotovo u 25. minuti kada je Oršić zabio svoj drugi pogodak na utakmici, a drugi put je asistirao Ristovski.

Najbolju priliku gosti su imali u 76. minuti kada je Marin Laušić pucao s ruba kaznenog prostora pogodivši vratnicu.

Na ljestvici vodi Osijek sa 39 bodova, Rijeka ima 37, a Dinamo i Hajduk po 34 boda. S tim da Dinamo i ma dva, a Hajduk jedan susret manje. Na začelju je Hrvatski dragovoljac sa sedam bodova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
16:45 12.12.2021.

Dabogda sve pobjedili

SA
Sampei
17:42 12.12.2021.

Ajmoooooooooo

DU
Deleted user
17:47 12.12.2021.

oce bit kmecanja danas