Madrid

Bravo Luka! Nevjerojatno što Modrić svaki tjedan čini za suigrača

Foto: Reuters/Pixsell
Bravo Luka! Nevjerojatno što Modrić svaki tjedan čini za suigrača
12.02.2019.
u 08:03
Ove je sezone već odigrao 21 utakmicu za prvu momčad i zabio je tri gola
Pogledaj originalni članak

Vinicius Junior u madridski Real je stigao lani iz Flamenga. Dolaskom u Madrid talentirani 18-godišnji Brazilac nije odmah dobio priliku, a ona se ukazala dolaskom trenera Santiaga Solarija.

Na najbolji način iskoristio je priliku, te je izborio mjesto u momčadi. Ove je sezone već odigrao 21 utakmicu za prvu momčad i zabio je tri gola.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši

Nedavno je zatresao mrežu Alavesa u prvenstvenoj pobjedi od 3:0, a bio je odličan i u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja protiv Barcelone (1:1). Prošlog vikenda u 23. kolu španjolske lige bio je asistent Sergiju Ramosu u gostujućoj pobjedi protiv Atletica 3:1.

Suigrači su mladog Brazilca sjajno prihvatili te mu pomažu u snalaženju po Madridu. Naime, Vinicius Junior još nije položio vozački ispit te ga na trening svakog dana vozi netko od suigrača.

Luka Modrić, Karim Benzema, Sergio Ramos, Casemiro i Marcelo, koji žive blizu njega,  svakodnevno se izmjenjuju te ga povezu na trening i vrate kući kako ne bi lutao po Madridu.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.