Ivica Olić:

'Zbog toga me je uvijek sram kada stranci dođu u Hrvatsku, to boli!'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivica Olić
09.06.2020.
u 21:57
Sjajno je da Hrvatska ima Vlašića, Brekala, Pongračića, Livakovića… Možemo samo žaliti što nemamo pravi stadion na kojem bi ti igrači igrali i na koji bi došli navijači i napravili sjajnu atmosferu - kaže Olić
Pogledaj originalni članak

Ivica Olić trenutačno je dio Dalićeva stručnog stožera. Bivši igrač vatrenih u razgovoru za RTL govorio je o raznim temama, a dotaknuo se i stopera Marina Pongračića koji očekuje poziv u hrvatsku reprezentaciju. Pongračić igra sjajno u Wolfsburgu.

- Marin je sjajan dečko, imao sam ga priliku u upoznati ga dok je još uvijek bio mlad i očekivao sam da bi on mogao biti jedan veliki potencijal. Odrastao je u hrvatskom duhu i za njega nema pitanja za koju reprezentaciju igrati. Drago mi je da se razvija, siguran sam da će svojim igrama privući pozornost izbornika - kazao je Olić.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Europsko prvenstvo je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za sljedeću godinu. Što to znači Luku Modrića i Ivana Rakitića?

- S obzirom na to da se jako dobro poznajemo, radi se o dva izvrsna karaktera koji brinu o svojim tijelima, a usto još igraju i u najboljim klubovima u Europi. Ta godina dana njima neće ništa značiti. Žele li, oni mogu jednako dobro igrati kao i ove godine - dodao je Olić, a za Petkovića je rekao:

- On me uz nekoliko mladih igrača ugodno iznenadio. Sjajno je da Hrvatska ima Vlašića, Brekala, Pongračića, Livakovića… Možemo samo žaliti što nemamo pravi stadion na kojem bi ti igrači igrali i na koji bi došli navijači i napravili sjajnu atmosferu.

Bivši vatreni otkrio je što nam nedostaje, a što je nakon svjetskog srebra najavljivano na sva zvona - stadion!

- To je ono što boli. Znam da se tu ljudi neće posramiti kvalitete nogometa, nego se uvijek sramim što će biti kad dođem na stadion kako će reagirati. Kažem im onda da smo u procesu i da ćemo nekad nešto raditi u budućnosti - istaknuo je Ivica Olić, te dodao kako želi početi samostalnu trenersku karijeru.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RE
RedTree
00:18 10.06.2020.

Prvo Ola imamo Poljud, iako malo zapušten, ali je ipak pristojan stadion. Drugo AEK otvara novi moderni stadion od 30 tisuća mjesta, bez kune javnog novca ali Grci pak uzimaju 58 milijuna eura godišnje za tv prava, a naši misle sedam i još se hvale s time.