U BOLNICI SU

Uložio 150.000 € u životni san, a sada se sa suprugom bori za život zbog korone...

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
Održan 9. INA Rally Kumrovec 2020.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Na konferenciji za medije najavljen 45. INA Delta Rally
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
Održan 9. INA Rally Kumrovec 2020.
18.04.2021.
u 16:26
"Za sada nema pomaka, idemo iz dana u dan. Upala pluća je teška, tata je već umoran, tamo je deveti dan, a mama je u bolnici već pet dana. I kod nje se radi o teškoj upali pluća, ali s blažim simptomima", rekao je njihov sin
Pogledaj originalni članak

Legendarni hrvatski vozač Niko Pulić (57) konačno je ostvario svoju želju da utrke prestižnog WRC relija vozi u svojoj Hrvatskoj, no tu su mu želju otele posljedice borbe protiv koronavirusa. Naime, proslavljenom europskom i hrvatskom prvaku dijagnosticiran je koronavirus, a nakon toga zadobio je težak oblik upale pluća te je trenutačno na intenzivnoj njezi, u vrlo teškom stanju.

Nažalost, vijesti nisu dobre, a danas su stigle još gore. Kako je za Gloria.hr rekao njegov sin Ivan iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho, u bolnici je i Nikina supruga također s teškom upalom pluća.

– Za sada nema pomaka, idemo iz dana u dan. Upala pluća je teška, tata je već umoran, tamo je deveti dan, a mama je u bolnici već pet dana. I kod nje se radi o teškoj upali pluća, ali s blažim simptomima – rekao je njihov sin. 

Niko je trostruki uzastopni prvak Europe te višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama te je cijelog života čekao da najprestižnija reli utrka svijeta dođe u Hrvatsku. Za utrku koja će se održavati od 22. do 25. travnja u Karlovačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji te Gradu Zagrebu jako se ozbiljno pripremao, toliko ozbiljno da je za automobil izdvojio 150.000 eura.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 75

DU
Deleted user
16:34 18.04.2021.

Zelim vam brz oporavak

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:00 18.04.2021.

Niko,..prošao si i teže kalvarije.Držite se, i samo pozitiva!!!

PR
prenka
19:26 18.04.2021.

Uspijeti će on , on je Borac oduvijek bio!