GRADI SE U DOBA KORONE

U Srbiji ne skrivaju oduševljenje ambicioznim Hrvatima: Nestvarno!

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gradnja stadiona na Pampasu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gradnja stadiona na Pampasu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gradnja stadiona na Pampasu
Foto: NK Osijek
Pampas
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gradnja stadiona na Pampasu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gradnja stadiona na Pampasu
13.04.2020.
u 11:57
Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja
Pogledaj originalni članak

Koronavirus zaustavio je loptu, zaključao stadione u cijelom svijetu izuzev u Bjelorusiji, Burundiju i Nikaragvi, neke klubove i bacio na koljena pa je sedmerostruki prvak Slovačke Žilina bio prisiljen zbog financijskih problema uzrokovanih pandemijom staviti ključ u bravu, ali nogomet ide dalje. Za potvrdu toga ne mora se ići daleko, dovoljno je do Osijeka.

Pandemija ipak nije utjecala na nastavak gradnje Pampasa koja je nastavljena prema planu. Na obali Drave počela se nazirati okosnica najmodernijeg nogometnog zdanja u Hrvatskoj. Podignuti su nosači na istočnoj tribini čime se klub pohvalio fotografijama na društvenim mrežama.

Osječka nogometna arena s 12.900 potpuno natkrivenih mjesta koji će se u perspektivi moći proširiti na 15.000 po mnogo čemu bit će posebna u Hrvatskoj. Ulazit će se na razinu terena, a navijači će nogometašima puhati za vrat jer prvi redovi tribina bit će udaljeni samo 5-6 metara od igrališta. Pritom, prva dva reda tribina bit će luksuzna mjesta s posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad zadnjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledatelji imati gastroponudu, a istovremeno će moći neometano pratiti utakmicu.

Foto: NK Osijek
Pampas

Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja.

Sve ovo nije prošlo nezapaženo ni u Srbiji gdje se komentira ovaj projekt ambicioznog hrvatskog kluba

Kurir je predstavio stadion svojim čitateljima uz naslov: Čudo od stadion niče u Hrvatskoj, i to u doba korone: Hrvati će utakmice moći gledati iz jacuzzija i saune! Nevjerojatno.

Jasno je kako uz nadnaslov 'Djeluje nestvarno' novinari iz Srbije ne skrivaju oduševljenje novim objektom koji će podići i razinu HNL-a i samog Osijeka

Nogometni klub Osijek uskoro će se moći pohvaliti najmodernijim stadionom u Hrvatskoj i vjerojatno u čitavoj regiji. Radovi ne prestaju čak ni u vrijeme pandemije koronavirusa - piše između ostalog Kurir.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

VH
volim.hrvatsku65
14:16 13.04.2020.

Vi koji stalno brinete o javnom novcu... Tko ce to platiti??? Bolje je izgraditi skole .... ZABORAVLJATE DA JE OVO PRIVATNA INVESTICIJA !!!!!

SA
SajamTastine
12:16 13.04.2020.

Ajmo večernji, regije malo. A nakon regije, još malo regije. Pa što bi moglo biti bitnije od izvješća iz reeeegiiiijeeee, eee?

DU
Deleted user
14:00 13.04.2020.

nestvarno... impresivno... velicanstveno... ocaravajuce...nadrealno... fascinantno...impozantno...nevjerojatno... moj skromni doprinos odusevljenju iz Srbije