NEPOZNATI DETALJI

Tyson je htio razbiti Trumpa! Uletio mu u ured i urlao 'je*** li moju ženu?!'

Foto: Press Association/Pixsell
Mike Tyson
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
Foto: Reuters/Pixsell
Mike Tyson
03.06.2020.
u 09:31
"Uletio je u ured i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega nitko nije imao šanse. To je svjetski prvak i ima ubojito oružje", svjedočanstvo je Trumpa.
Pogledaj originalni članak

Boksački velikan Mike Tyson jedan je od najpopularnijih boksača u povijesti, a poznat je po svom razornom udarcu kojim je "uspavljivao" protivnike na dotad neviđen način. 

Engleski mediji posljednjih se dana opet bave njegovim likom i djelom jer se Mike s 53 godine vraća u ring. Tako se vade dijelove iz njegove biografije koji su manje poznati pa je The Sun objavio detalje iz knjige Tima O'Briana.

Donald Trump koji je danas na čelu SAD-a svojevremeno je bio Tysonov savjetnik. No, slavni boksač mislio je da ga supruga Robin Given s Trumpom.

"Uletio je u ured i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega nitko nije imao šanse. On je svjetski prvak i ima ubojito oružje", svjedočanstvo je Trumpa, no nije objavljeno što mu je sadašnji predsjednik SAD-a odgovorio.

Poznata je i priča kada je Tyson sa suprugom Robin Givens u klinču uhvatio Brada Pitta

Uspješni

Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama

Aircash ostvaruje 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja, a kreću i s uslugom plaćanja računa skeniranjem barkoda koji se nalaze na računima, a ta je platforma lani na tržište pustila Aircash digitalni novčanik, kojim možete novac uplatiti karticom, ali i gotovinom, nadoplatiti ENC uređaje, platiti parking i platiti bon za mobitel…

– Mi smo bili pred razvodom, a kada sam jednom došao u našu kuću u L.A.-u, vidio sam da nije sama. Prvo mi se činilo da je bila u ženskom društvu jer je osoba koja je bila s njom imala dužu plavu kosu. Kasnije se uspostavilo da je to bio Brad Pitt. Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao, kao da proživljava posljednje dane u životu – rekao je svojevremeno Tyson pa nastavio: 

– Molio me da ga ne udarim. Smilovao sam mu se i pustio sam ga da ode, a on je pobjegao glavom bez obzira. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar southman
southman
09:44 03.06.2020.

E to je bilo hrabro. Sad mi je Trumpi još draži !

DU
Deleted user
19:05 27.11.2020.

Stvarno šteta da ga nije rastavio na sastavne djelove.

DU
Deleted user
10:32 03.06.2020.

Šteta što ga nije razbio, svijet bi danas imao bolje izglede.