ISPROVOCIRAN

Trener Rijeke Matjaž Kek ljutito izjurio s presice u Splitu!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Matjaž Kek (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Rijeka (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Rijeka (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Rijeka (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Rijeka (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Rijeka (1)
21.07.2013.
u 21:25
Slovenski strateg na pitanje da prokomentira Hajdukovu mladost počeo je pričati kako Rijeka nije Dinamova filijala
Pogledaj originalni članak

Rijekin trener Matjaž Kek nakon susreta u Poljudu (1:1) počeo je mirnim tonovima, pohvalio je organizaciju utakmice i ozračje na tribinama.

- Puno je važnije da je mirno bilo i na terenu. Nama je nedostajalo puno segmenata u igri i iako smo se pripremali na najjači detalj Hajdukove igre, a to je presing, nismo uspjeli odgovoriti na pravi način i zato smo primili pogodak. Rezultat je pravedan - kazao je Kek.

Uslijedilo je pitanje da prokomentirao Hajdukovu mladost, a on je ničim izazvan 'okrenuo' na drugu stranu.

- Nikad ne komentiram Hajduk, mogu komentirati samo svoje igrače. Puno je otrovnih strelica odaslano ovih dana, ne volim kad se priča o mojoj momčadi. Treba poštovati sebe i svog protivnika i prvo pomesti pred svojim pragom. Rijeka je ponosna, klub iza kojeg stoji puno rada, treniramo i krvavo radimo kao i svi ostali. Budite uvjereni da ćemo dokazati da Rijeka ima svoj ponos. Nismo mi ničija filijala, neki drugi su imali tu mogućnost u pa je nisu iskoristili. Hvala - ljutito je izjurio Kek ne dopustivši novinarima daljnjeg pojašnjenja.

Trener bijelih Igor Tudor bio je jako kritičan, nije bio zadovoljan terenom.

- Ovako završavaju utakmice kad je momčad neiskusna. Tužan sam i ljutit, Rijeka me ni sa čim nije iznenadila. Ozračje na tribinama je kao i svaki put bilo fantastično.

I Kouassi i Anđelković, koje je Tudor morao vaditi iz igre zbog ozljeda, završili su na hitnoj. Anđelković zbog ozljede ruke, a Kouassi gležnja.

>> Tudor po Barceloninom receptu, Rijeci samo bod

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.