Težak sudar

Tragedija: u prometnoj nesreći poginuli mladi hokejaši

Foto: Humboldt Broncos
Tragedija: u prometnoj nesreći poginuli mladi hokejaši
07.04.2018.
u 09:42
U trenutku nesreće u autobusu je bilo 28 osoba, 14 ih je izgubilo život, a među njima i vozač
Pogledaj originalni članak

U Kanadi se dogodila velika sportska tragedija. U prometnoj nesreći poginulo je gotovo pola hokejaške momčadi Humboldt Broncosa, igrači starosti od 16 do 21 godine.

Tragedija se dogodila sjeverno od Tisdalea u Saskatchewanu kada se autobus koji je prevozio mlade hokejaše sudario s kamionom.

U trenutku nesreće u autobusu je bilo 28 osoba, 14 ih je izgubilo život, a među njima i vozač. Ostali su putnici s ozbiljnim ozljedama prebačeni u bolnicu, a njih troje još je u kritičnom stanju.

Premijer Justin Trudeau napisao je na Twitteru kako je ovo velika tragedija i ne može zamisliti kroz što prolaze njihovi roditelji.

Momčad Humboldt Broncosa putovala je na utakmicu protiv Nipawin Hawksa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:38 09.04.2018.

strašno.