KOMENTAR STRUČNJAKA

Tomislav Paškvalin: Dajmo podršku našim vaterpolistima, da odemo do kraja

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, četvrtfinale, Hrvatska - Gruzija
06.09.2022.
u 23:25
- Nadam se dobrom i kvalitetnom polufinalu s dubokom vjerom da ćemo u  subotu biti u finalu u Spaladium Areni. To svi Hrvati očekuju. Dajmo podršku našim momcima, da idemo do kraja - rekao je Paškvalin.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Europskog prvenstva u Splitu sigurnom 15-5 (4-0, 2-2, 6-1, 3-2) pobjedom protiv Gruzije u četvrtfinalu.

Četverostruki strijelac za Hrvatsku bio je Luka Bukić, po tri su dodali Loren Fatović i Konstantin Harkov, dva Rino Burić, a po jedan Marko Žuvela, Andrija Bašić i Jerko Marinić Kragić, dok je Nika Šušiašvili postigao tri gola za Gruziju.

>> Pogledajte komentar Paškvalina

Hrvatska će u polufinalu u četvrtak igrati protiv Italije koja je u četvrtfinalu svladala Francusku sa 16:8, dok će u drugom polufinalu igrati Mađarska i Španjolska.

Utakmicu je Večernji list prokomentirao naš stručnjak Tomislav Paškvalin.

- Vratilo se samopouzdanje i sigurnost nekim našim igračima koji nemaju iskustva na ovako ozbiljnim natjecanjima. Nadam se dobrom i kvalitetnom polufinalu s dubokom vjerom da ćemo u  subotu biti u finalu u Spaladium Areni. To svi Hrvati očekuju. Dajmo podršku našim momcima, da idemo do kraja - rekao je Paškvalin.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.