BOBAN VUČE KONCE

Talijanski mediji: Ante Rebić je prošlost, u Milan stiže novi sjajni Hrvat!

Foto: Screenshot/Twitter
Ante Rebić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Ante Rebić
31.12.2019.
u 12:19
Talijanski mediji pišu da se radi na odlasku hrvatskog napadača iz Milana i da bi njegov novi (a i stari) klub trebao biti Eintracht iz Frankfurta.
Pogledaj originalni članak

U posrnulom velikanu Milanu ovih je dana prometno. Crno-crveni doveli su švedskog veterana Zlatana Ibrahimovića, a na izlaznim vratima je naš Ante Rebić.

Talijanski mediji pišu da se radi na odlasku hrvatskog napadača iz Milana i da bi njegov novi (a i stari) klub trebao biti Eintracht iz Frankfurta.

Podsjećamo, Rebić je bio sjajan u Eintrachtu, a onda je stigao u Milan na dvogodišnju posudbu. No, u Italiji nije puno toga pokazao i čini se da odlazi nakon polusezone.

Istodobno, Milan želi dovesti i Bornu Barišića koji igra sjajno pod Stevenom Gerrardom u Rangersima. Sportskom direktoru Milana Zvoni Bobanu to nije promaknulo i rado bi ga vidio na San Siru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IL
ilijan1a
14:56 31.12.2019.

Milan je u banani od kad je veliki vođa otišao

ČI
čikaga3
15:18 31.12.2019.

Boban nema pojma u rukovođenju.

RI
Rizlman
13:51 31.12.2019.

Boban vuče konce, Milan na 11. mjestu s 21 bodom a Juve i Inter na čelu imaju 42 boda, dakle duplo više, Atalanta je peta i ima 10 bodova više od Milana a Cagliari na šestom mjestu, zadnjem koji vodi u Europu i to uvjetno ima 8 bodova više. Kakav Boban, to je promašaj malo jači.