ZA SVAKU OSUDU

FOTO Stravično! Igraču Hajduka prijetili smrću, poruka ledi krv u žilama

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
23.06.2020.
u 13:19
Natpis je ubrzo uklonjen, a policija traga za počiniteljem ili više njih
Pogledaj originalni članak

Marin Jakoliš napadač je Hajduka koji je prošlog ljeta došao u splitski klub. Nije se prometnuo u prvu violinu kluba, ali pod trenerom Tudorom ima određenu minutažu koju je dobio i u posljednjoj utakmici protiv Lokomotive koju je Hajduk izgubio 3:2. 

Navijači su razočarani lošim igrama cijele momčadi, a upravo je Jakoliš promašio izglednu priliku u drugom poluvremenu kada je sam izašao pred vratara Lokomotive Grbića, ali neuspješno je pucao te je lopta otišla preko vrata. 

A sada su napadaču Hajduka na kući pored Šibenika ispisali jezivu poruku koja ledi krv u žilama

Iz Hajduka su osudili ovakav čin. 

- Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste - poručili su. 

Natpis je ubrzo uklonjen, a policija traga za počiniteljem ili više njih. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
13:49 23.06.2020.

Probajte zamislite što bi danas radio Pupavac da je Jakoliš nekim slučajem Srbin!!!

RE
RedTree
13:43 23.06.2020.

Je li kriv igrač što nam je igra samo nabijanje lopte bez logike, zastarjeli sustav, igrači ne igraju na svojim pozicijama i najgore opet kao prije par godina poslije 60. minute izgledaju kao izdušene gume!? Imamo ekipu koja je trebala prošetati do drugog mjesta, ali nam je trener tvrdoglava neznalica. Je li kriv igrač što je pred početak ove sezone Brbić išao smjenjivati po klubu, pa stvorio razdor i ispali od neke Gzire. Imamo drugi najveći budžet u ligi a gubimo od Varaždina, jedva Istru pobijedimo. Taj se igrač nije pokazao pojačanjem, ali on je najmanje odgovoran zašto nismo više ozbiljan klub koji i u Europi ima što reći.

Avatar Edgedancer
Edgedancer
14:30 23.06.2020.

Bah... ništa to ne valja... eto im Naš Hajduk