Viktor Jelenić

'Što pričaju Hrvati? Nije bilo roka nakon napada na Zvezdaše, sve smo rekli odmah'

Foto: 24sata
crvena zvezda
Foto: Igor Soban/PIXSELL
VK Crvena zvezda
10.03.2019.
u 22:36
Nikakav odgovor nismo dobili. Dakle, nikakav rok nismo imali, već smo sve što smo mislili rekli odmah", rekao je Jelenić za službene stranice Saveza.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić izjavio je danas da je "čudna" izjava potpredsjednika hrvatskog saveza Perice Bukića da je Srbija imala mjesec dana da donese odluku o nastavku regionalne lige poslije napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Dodao je i da nije stigao nikakav prijedlog.

"U najmanju ruku čudna izjava, i to pred sastanak (regionalne lige) u Sisku. Što je trebala Srbija uraditi? Predložili smo da igramo 200 kilometara van Splita, zatim smo na UO predložili dva rješenja, ili da se igra pred susret u Sisku ili pred Final foru u Zagrebu. Nikakav odgovor nismo dobili. Dakle, nikakav rok nismo imali, već smo sve što smo mislili rekli odmah", rekao je Jelenić za službene stranice Saveza. 

>> Pogledajte što je rekao Dragan Džajić o mogućem susretu Crvene zvezde i Dinama


 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:14 11.03.2019.

ovi si umislili da su bitni :)

DH
dalibor.hren
03:58 11.03.2019.

Svrbi su malo dulje ronili....