UOČI HRVATSKE

Srpski izbornik ogorčen: Ovo je kaos, kako možemo normalno igrati?!

Srpski izbornik ogorčen: Ovo je kaos, kako možemo normalno igrati?!
12.01.2022.
u 14:32
Novi pozitivan igrač je Đorđe Đekić.
Pogledaj originalni članak

Ne prestaje niz pozitivnih slučajeva na COVID-19 u srpskoj rukometnoj reprezentaciji uoči početka Europskog prvenstva. Novi pozitivan igrač je Đorđe Đekić.

Iz tamošnjeg saveza su obznanili kako se Đekić osjeća dobro, ali mu slijedi odlazak u izolaciju. Podsjetimo kako je srpska rukometna reprezentacija imala brojne pozitivne slučajeve na koronavirus u posljednjih desetak dana, a u prvoj fazi prvenstva ta će reprezentacija biti oslabljena i za neigranje kapetana Nemanje Ilića te Nemanje Zelenovića, Ilije Abutovića i vratara Dejana Milosavljevića.

Istovremeno, srpski izbornik Toni Gerona ljutit je na organizaciju Europskog prvenstva kojim povodom je rekao.

„Organizacija prvenstva je kaotična. Nema dovoljno PCR testova za sve momčadi. Kasni se s rezultatima. Turisti ne nose maske i čekaju u redu na testiranje zajedno s reprezentativcima. Rezultat svega su pozitivni testovi kod igrača. Kako nakon svega uopće normalno možemo igrati“, pitao se srpski izbornik.

Inače, podsjetimo da je Srbija jedan od tri suparnika Hrvatske u skupini na prvenstvu. Hrvatska će startati utakmicom protiv Francuske 13. siječnja. Dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije te 17. siječnja protiv Ukrajine. Hrvatska reprezentacija sve će utakmice odigrati u mađarskom Szegedu.

>> Pogledajte i video

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NI
nikola612
20:20 12.01.2022.

Za srbe bi trebalo napraviti izuzeće, kao i za Đokovića za kojeg je vrlo izgledno da će završiti u australskom zatvoru, ukoliko sama Australija bude poštovala svoje zakone

VO
Volimrukomet
20:08 12.01.2022.

Pa normalno u suštini i nemaš šanse protiv Hrvatske. Nego to je tebi sreca u nesreći jer možeš se lakše izvuci na presici zbog neuspjeha.